Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007

Γουστάρω το Sync!

Το τέλος του monitor έφερε στο προσκήνιο πολλούς νέους aggregator για την ελληνική blog-sphere. Το sync είναι ένας από αυτούς, αλλά έχει ένα μεγάλο ατού: τρομερά πιασάρικο design και μεγάλο database από blogs (ήδη κάνει parsing σε 6000 ελληνικά blogs). Επίσης είναι και podcast aggregator. Καθένας μπορεί να ζητήσει το blog του (θα μπορεί σε λίγο καιρό βασικά όπως αναφέρεται στο site), ώστε να προσθέσει μία σύντομη περιγραφή και tags. Μπορεί ακόμα να είναι λίγο αργό και πολλές υπηρεσίες του να είναι σε beta φάση ή να μην διατίθενται καν ακόμη, αλλά και μόνο που δείχνει τόσο όμορφο και προσφέρει υπηρεσίες σαν του monitor αλλά και σαν του technorati εμένα μου φτάνει για να το γουστάρω και να το χρησιμοποιώ.

Ελπίζω οι δημιουργοί του sync να έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο κάποιος να μην θέλει να εμφανίζεται το blog του, ώστε να μην επαναληφθούν αστείες καταστάσεις...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το Sync αν και δεν συμφωνώ με την διάκριση σε "δημοφιλή" blogs και μη, όσο και με την κατηγοριοποίηση με τα συγκεκριμένα κριτήρια.