Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2007

Reboot στο CSS

Μετά από καιρό και αφού συνήθησα (και στη συνέχεια βαρέθηκα) το template σου αγαπημένο μου blog αποφάσησα να σου κάνω ένα πρωτοχρονιάτικο δωράκι. Μία αλλαγή στην εμφάνισή σου. Πολλά ευχαριστώ και respect στο φίλο rAkesh ο οποίος έδωσε το CSS επιτέλους στη σελίδα του (το χαλβάδιαζα καιρό το συγκεκριμένο template και το ήξερε, επιτέλους μου έκανε το χατίρι...). Για validation της xml που χρησιμοποιεί ο νέος Blogger ούτε λόγος γιατί στον κώδικα επικρατεί μέγα χάος. Τουλάχιστον πήρε δρόμο αυτή η ψιλοάχρηστη navbar.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πειράζει που προτιμούσα με χίλια το προηγούμενο; Ήταν φοβερό template, αυτό εδώ είναι συνηθισμένο και είναι και λευκά γράμματα σε σκούρο φόντο, κάτι που κατα κοινή ομολογία είναι κουραστικό.

Nikos Psy2k είπε...

Το προηγουμενο ηταν απο τα ετοιμα του blogger. Το χρησιμοποιουν απειρα blog πραγμα που το κανει να δειχνει τουλαχιστον κοινο. Εξου και η αλλαγη που εγινε :)

Ανώνυμος είπε...

Το γνωρίζω. Το πρώτο blog που είχα κάνει ήταν με αυτό στο πράσινο. Μου άρεσε τόσο πολύ που παρ'ότι είναι η δουλειά μου να σχεδιάζω sites, είχα βάλει αυτό, τουλάχιστον αρχικά (μετά παράτησα το blog :P). Γιατί δεν δημοσίευσες το comment μου στο άλλο θέμα;

Nikos Psy2k είπε...

Το comment σου στο άλλο θέμα σβήστηκε επειδή είχα ένα πρόβλημα στον Opera με το Gmail. Μπορείς να το ξανακάνεις και να σου απαντήσω κιόλας γιατί διαφωνώ με αυτό που έγραψες :)

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν σίγουρη οτι διαφωνείς, γι'αυτό ρώτησα :P Αν βρώ χρόνο θα το ξαναγράψω :)

Ανώνυμος είπε...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat forums[/URL], You are far from alone if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood avenues to produce an income online.