Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

Εξεταστικής συνέχεια...

Έχω να ποστάρω στο blog αρκετό καιρό και αυτό οφείλεται στην εξεταστική, η οποία συνεχίζεται κανονικά (μία βδομάδα ακόμα έμεινε...). Κατά τη διάρκεια των ημερών άκουσα στο πανεπιστήμιο τις απίστευτες ατάκες:
  • Γράφουμε μάθημα και μπαίνει ο καθηγητής μέσα για να δώσει βεβαιώσεις σε όσους δουλεύουν. Λέει "Υπάρχει κάποιος φοιτητής που να θέλει βεβαίωση για τη δουλειά του;" Οπότε σηκώνεται ένα παλικάρι και του λέει "Κύριε μπορώ να πάρω μια βεβαίωση για τη μάνα μου, γιατί δεν με πιστεύει ότι έρχομαι και γράφω;"
  • Δεύτερο τρελό περιστατικό: Παλίκαρος έχει δώσει την κόλλα του στον πίσω για να αντιγράψει τις απαντήσεις (το μάθημα δινόταν με ανοικτά βιβλία και σημειώσεις, οπότε δεν φαινόταν εύκολα ότι λείπει η κόλλα απο το θρανίο). Ο καθηγητής περνάει (για κακή τύχη του παλίκαρου) πάνω από το θρανίο του και του λέει: "Που είναι η κόλλα σου μεγάλε;" για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση "Ωχ η κόλλα μου! Που να πήγε;" Ψάχνει απο εδώ, ψάχνει από εκεί, γυρίζει στον πίσω (στον οποιό είχε δώσει την κόλλα) και του λέει "Ρε, μήπως είδες την κόλλα μου;" Βλέπει το γραπτό του και συνεχίζει...: "Α εδώ είναι! Εντάξει κύριε τη βρήκα..."
Και το κερασάκι στην τούρτα. Η φώτο είναι από είσοδο πολυκατοικίας...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOLOLOL!!! Κορυφαία! Ειδικά το δεύτερο!

snikolas είπε...

Ο παλίκαρος όλα τα λεφτά! :)

*...Nantia...* είπε...

Αχαχα!στο δικό μου γιατι δεν συμβαίνουν τέτοια???

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου άρεσε το πρώτο!Χαχαχα

triantara είπε...

λοοοοοοοοοοοοοοολ :)